De keuken van Restaurant De Lier staat bekend om de natuurlijke, eerlijke verse producten, welke U terug proeft in onze gerechten.
De Schotse Hooglander is niet alleen in het bos te zien, U vind deze ook terug in onze gerechten.
Zeker in deze tijd is het belangrijk de herkomst te weten .
We proberen de lijn zo kort mogelijk te houden. Om zo onze kwaliteit te kunnen waarborgen.
Ook halen wij geregeld zuivelproducten en kaas en niet te vergeten mozzarella van De Stoerderij in Son en Breughel, van de waterbuffel.
Wij hebben onze eigen kas, waar in de zomermaanden veel van onze tomaten uit geplukt worden.
En onze moestuin, waar we onze groenten verbouwen.
Onze zaden zijn van biologische herkomst, De Bolster is een van de weinige
zuivere zadenleveranciers nog in Nederland.
Onze menukaart heeft een ruime keuze voor vegetariƫrs en veganisten.
Verrassend en puur, eveneens maken we veganistisch ijs en gebak.
Voor onze gasten met een allergie staan wij eveneens klaar.
Gluten-lactose-of suikervrij , koolhydraten vrij, zelfs een anti-histamine dieet
verzorgen is voor ons geen probleem.
Daarnaast bakken we veel brood zelf, vijgen brood, dadelbrood, geitenkaas-uienbrood en olijven-tomatenbrood.
Wilt u met een gezelschap komen en een dinerwens hebben, geen probleem. Ook buiten de bestaande kaart staan wij open om Uw diner tot een succes te maken.